Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013


O Κανελής γνωρίζει την Αθήνα

"Ο Κανελής γνωρίζει την Αθήνα": απελευθέρωση δωρεάν ebook!


Καλημέρα με μια όμορφη πτήση πάνω από τα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης των Αθηνών παρέα με τον Κανελή, το αλογάκι του Χολαργού!


Η μικρή ιστορία του Δημήτρη Κανελλόπουλου με εικονογράφηση τηςΑπολλώνιας Παραμυθιώτη, εξελίσσεται στην Αθήνα. Αρχίζει με την πραγματοποίηση μιας ευχής και απογειώνει τον αναγνώστη σε ένα ημερήσιο ταξίδι πετώντας πάνω από τα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης των Αθηνών με αποκορύφωμα την Ακρόπολη.

Ο Κανελής είναι ένα σύμβολο ελευθερίας, ένας μικρός σε μέγεθος αλλά με μεγάλες επιθυμίες χαρακτήρας που πετά χαρούμενα, προβληματίζεται και προβληματίζει, συγκινεί και χαίρεται με το δώρο αυτό που του έδωσε η καλή του μοίρα.

Το αλογάκι του Χολαργού έχει την ευκαιρία μέσα από συζητήσεις με διάφορα γλυπτά, μια καμπάνα, έναν κίονα αλλά και μια σημαία να μάθει υπέροχα πράγματα για την πόλη και την ιστορία της.


Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το ψηφιακό βιβλίο από τη διεύθυνσηhttp://www.saitapublications.gr/2013/09/ebook.47.html (σε μορφή .pdf) ή να το διαβάσετε σε μορφή εικονικού βιβλίου, χωρίς να κατεβάσετε το αρχείο, μέσω της διεύθυνσης:http://issuu.com/saita.publications/docs/o_kanelis_gnorizei_tin_athina
Με εκτίμηση,


Ηρακλής Λαμπαδαρίου